Udgivet i

Aslan

Aslan - maleri af elsket kat

Her håber jeg, at historien om Aslan kommer. Jeg kender kun killingen Aslan fra FaceBook. Fotoet af Aslan inspirerer mig til straks at gå i gang med at male ham. Og nu et par dage senere, så er han malet. Vi befinder os i januar måned 2019.

Aslan bliver malet, og det er en fornøjelse for mig, at finde ind til sjælen i den lille mis, for jeg har jo ikke mødt den endnu. Jeg skriver til Aslans ejer.

Aslans “mor” svarer mig hurtigt på mit spørgsmål, om jeg må sætte Aslan på Facebook, og at jeg lader facebookgruppen “Os der elsker katte” og andre Facebookbrugere afgøre, om Aslan skal modtage maleriet . Ja, svarer hun. det må jeg gerne. Super, der gør jeg lørdag eller søndag, svarer jeg.

Aslan, på det originale maleri, kan altså ses af alle, der ønsker det. Teksten, som jeg slår op på Facebook, fortæller, at jeg udstiller i Galleri Bit Kjeldsen i sept. og okt. i 2019, hvor også Aslan er med. Samtidig er det værd at nævne, at maleriet også er med i KUNSTEN inviterer indenfor og kan ses i kataloget og alle er velkommen i Galleri Bit Kjeldsen, hvor maleriet også kan ses i perioden 30. og 31. august og 1. sept. 2019 i de åbningstider, som er i KUNSTEN inviterer indenfor.

Katten Aslan kommer på Facebook. Det er spændende. Hvis Aslan får 100 kommentarer på 48 timer, så Aslan modtager maleriet, og det er ham, der bliver ejeren efter endt udstillinger i okt. måned. Det er da ikke hver dag, at en kat er ejer af et maleri.

RESULTATET FRA FACEBOOK ses her:

Aslan får overrakt maleriet som gave. Datoen kender vi ikke endnu. Og Ja – jeg kender klokken og ved meget vel, at de 48 timer ikke er gået endnu, men godt 24 timer er gået så godt, at afgørelsen alligevel er sket. Der er afgivet et stort antal likes og en masse skønne og varmende kommentarer på Facebook. Tusind tak til alle indvolverede. Gaven overrækkes efter nærmere aftale med Aslan og Aslans familie.