Udgivet i Skriv en kommentar

Da det amerikanske folk tabte sutten

Billedanalyse af titlerne Da det amerikanske folk tabte sutten og Trump

Da det amerikanske folk tabte sutten

Da det amerikanske folk tabte sutten, er det første af malerierne på ovenstående billede. Maleriet er malet på et stykke brugt flamingo med målene H 66 x B 43

Sutten, der hænger i en snor om halsen på ottetallet, den har et indbygget termometer. Man kan tænde for sutten, tage sutten i munden, og så ses varmegraderne på det indbyggede display. Det er nemt at aflæse, hvilken temperatur, man har. Feber bliver afsløret. Sutten sidder på den røde og mest dominerende flade i forgrunden. Sutten sidder på et ottetal, som man kan vælge at se, som værende et menneske, da der er et lille hul til at putte sutten ind i. Hullet sidder på ottetallet, hvor en mund vil sidde, hvis ottetallet er et menneske.

Den røde flade er vertikal, og så ser man en blå horisontal flade bagved den røde. Den røde flade kan også ses som en dør, der hænger i kun et hængsel, fordi den hænger skævt. Denne skævthængende dør afslører herved både lidt hvid og blå farve i døråbningen. Man kan også se en brunlig flade i baggrunden, som forestiller en lille del af en væg, hvorpå døren stadig er fæstnet foroven.

Da det amerikanske folk tabte sutten – maleri på lærred

Det andet maleri, som står på bordet til højre i billedet, viser en kendt smilende person, som ser pænt veltilfreds ud. Det er et portræt af Trump, som er malet med akryl på tyndt lærred H 30 x B 24. Kanterne på lærredet er malet med delvis fortsættelse af motivet.

Man ser et portræt af en storsmilende person. Smilet er så stort, at de smilende øjne slet ikke kan ses, men selve øjenomgivelserne smiler. Munden er lukket, men er trukket op i en bue, der viser et stort smil, så der opstår markerede linier nederst på kinderne. Frisuren er malet med gul, hvid og grå, og håret sidder som det sædvanligvis ses. Håret er gjort så stort som muligt og gror ned langs ørerne. Ansigtsfarverne er i den gule skala og underbygger og spiller sammen med det smilende ansigt. Jakken er blå, men det røde slips sidder i centrum mellem to mikrofoner.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.