Nyhedsbrev

Nyhedsbrev som du kan få glæde af. Du kan tilmelde din email adresse herunder.

 
 

Nyhedsbrev er min mulighed for at give dig det, som du ønsker dig. Ofte er der et bestemt dato, som du ønsker som deadline, hvor værket skal foræres til den kære eller hænges op, eller hvad du måtte tænke dig. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrev, da inderkredsen som modtager mail fra mig, altid vil være de første, der får alle mulighederne og fordelene. Du vil kunne være blandt de første i køen til bestilling af et værk. Vigtigt for den interesserede er, at jeg maler eller tegner i den rækkefølge, som bestillingerne kommer. Når du har sørget for, at jeg kan sende dig nyheder via mailen, så vil du også altid være blandt de første, der ser, når der kommer  værker, som du kunne tænke dig at se eller at købe.

Portræt af dine kære

Tænker du på en i familie, der er den udvalgte, som du ønsker at få lavet et portræt af? Du tænker måske på den lille nye baby eller på oldefar? Dine kære børn i enhver alder? Eller bare et portræt af en kær person, som man selv skal have fornøjelse af at kikke på, hver gang man går forbi? Du ved hvem der fortjener så meget opmærksomhed, som et portræt er beviset på. Det er en personlig gave, der fortæller modtageren mere end ord kan beskrive.

Portræt af din kæreste

Du tænker måske på din store kærlighed.  Du befinder dig måske i forelskelsens skønne univers? Ham skal du have et portræt af. Hende skal du have et portræt af.

Den udvalgte  og heldige person, der er så betydningsfuld og elsket, at du ønsker, at du er  blandt de første i køen, der får mulighed for at bestille et portræt af hende eller af ham.

Dyreportrætter

Du har måske et kæledyr, som du gerne vil have et portræt af. Jeg anser det for en af mine skønneste opgaver, at få lov til at tegne hunde og katte og andre kæledyr. Det, der er så givende for mig, er, når det rigtig lykkes at få udtryk og karakter frem, så det rigtig kan blive en fornøjelse for dig.

Artikler om dyr

Det er her, som du kan se nogle af mine dyreportrætter, som jeg har tegnet eller malet tidligere. Det er også her, hvor du finder fortællingerne om de mange dyr, som jeg tidligere har tegnet eller malet.

Artikler generelt

Jeg skriver jævnligt om mine værker. Der hører faktisk næsten altid en fortælling til. Det er i min verden også vigtigt, at male, tegne og lave andre værker, der har en fortælling med. Det er dybt inspirerende for mig, at arbejde med noget, der er noget, og som siger mig noget. Noget der har karakter og er udtryksfuldt.