Kontakt

Kontakt Kunstvalg.dk

Kontakt kunstner Marianne Dalgaard
Kunstner Marianne Dalgaard

Kontakt  kunstner Marianne Dalgaard, Ørstedsgade 41 st th, 5000 Odense C

Kunstvalg.dk

Iphone 21 21 13 62

mariannedalgaard@kunstvalg.dk

eller evt. mariannedalgaard@live.dk

Her på webshoppen kan du se malerier og tegninger udfærdiget af kunstneren bag Kunstvalg.dk Marianne Dalgaard. Der kommer også blandingsprodukter, som er både tegninger, malerier eller noget helt andet på een gang. Dyr i ler med ører af skind, finder du her. Det er kun manglende fantasi, der kan sætte grænserne her, så alle muligheder er åbne. Det er skønt.

Kontakt kunstneren

Kontakten til mig er direkte. Kunstvalg.dk er = kunstner Marianne Dalgaard.

ALLE er velkomne til at kontakte mig.

Kontakt mig ved fx at ringe og høre nærmere om netop dine ønsker til mine værker.

Lidt om mig

Jeg begynder så småt at male, som 17 årig, men bliver på det tidspunkt optaget af alverdens andre vigtige opgaver i forbindelse med skole, arbejde og andre nødvendige gøremål. Jeg genoptager for alvor min kreative interesse i begyndelsen af dette årtusinde, hvor maleri og tegning får den plads i min tilværelse, som jeg ønsker mig.

Nu har jeg muligheden for kreativ udfoldelse, og den benytter jeg mig af. Det, at skabe et udtryksfuldt værk, er noget af det, jeg holder meget af.

Min passion for kreativitet passer fint med mit ønske om at dygtiggøre mig inden for kunstens verden og hele tiden tilegne mig flere kompetencer. Jeg åbner muligheder. Muligheder kan fanges og inspirere på de mærkeligste tidspunkter. Selve arbejdet med værker er både skabende og inspirerende samtidig.

Det er det, at være håndværksmæssig dygtig, åbne muligheder og lade mig inspirere, der gør kunstens verden så værdifuld for mig. Derfor deltager jeg løbende i kurser på fx Kunstakademiet i Århus, Masterclass Herning Billedskole eller benytter mig af andre kurser, der er oplagte for mig. Det er også en oplevelse for mig, når jeg deltager i Croquisfestival, hvor man tegner efter modeller dagen lang.

Jeg kan også lige fortælle, at jeg er veluddannet indenfor pengeinstitutbranchen, og derefter har jeg gået på Nr. Nissum lærerseminarium.

Nu afløser den kreative og kunstneriske tid for alvor de mange øvrige gerninger. Der er tid til kunst. Der er også tid til at se, hvad andre kunstnere har udført.